Garantie op spabad

Garantie op jacuzzi

Garantie op een whirlpool of spa is erg belangrijk, dat vinden wij tenminste. wij geven 25 jaar garantie op constructie, 5 jaar op de kuip en 2 jaar op de rest. Garantie geldt uiteraard volgens de voorwaarden van onze leveranciers. Bekijk in dit blogbericht alle details! 

Volledige zekerheid, met 25 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de kuip!

Garantie op uw spabad is bij Bubbelbad Limburg geen punt van discussie. Wij verkopen uitsluitend topmerken en zijn overtuigd van de kwaliteit van onze spa’s & bubbelbaden.

Om deze reden geven wij niet 10 jaar op de constructie, maar 25 jaar. Op de kuip van uw spabad krijgt u maar liefst 5 jaar garantie. Op alle overige onderdelen van uw spabad krijgt u 2 jaar garantie.

Maak kennis met de kwalitatieve Passion Spa constructies

Niet geheel onbelangrijk is de garantie op de kuip van uw spabad. Deze wordt namelijk getrokken en kan op sommige plaatsen dun worden, maar door onze 3-laags opbouw van de kuip is deze veel sterker en kunnen er geen zwakke plekken ontstaan. Dan natuurlijk de jets, de pompen, het speciale water reiniging systeem, en de Balboa bediening, alles uitvoerig getest in Nederland voordat de whirlpool aan u geleverd wordt. Gegarandeerd goed dus!

In een Passion spaconstructie garanderen wij dat er geen gebruik gemaakt wordt van houtmaterialen, materiaal dat kan rotten zoals bij vele andere merken.

De bodem van een Passion spa bestaat tevens uit een kunststof bodemplaat welke vervaardigd is uit een stuk. Hierdoor is deze volledig afgesloten. U ziet de garantie op een Passion spa is helemaal top, en al zeker als u weet dat in Nederland binnen 1 dag een eventueel defect onderdeel leverbaar is, waar anders krijgt u deze garantie op uw spa?

Garantie op Passion Spa’s

Op Passion Spa’s krijgt u 2 jaar garantie op de technische onderdelen (pomp, besturingsunit etc.) en 5 jaar op de kuip van de spa vanaf de datum van installatie. Jets, kussens en cover (deksel) zijn uitgesloten van garantie. Op de TV is een garantie van 6 maanden.

Wanneer de kuip van de spa gaat scheuren / delamineren gelden de volgende garantievoorwaarden:

  • 1e jaar: 100% garantie
  • 2e jaar: 80% garantie
  • 3e jaar: 60% garantie
  • 4e jaar: 40% garantie
  • 5e jaar: 20% garantie

De garantie vervalt wanneer één of meerdere onderdleen kapot zijn gegaan door een storing / defect die is veroorzaakt buiten de macht van Bubbelbad Limburg om. Ook moet de spa rondom vrij staan, zodat de monteur aan alle kanten van de spa er makkelijk bij kan. Indien dit niet het geval is dient de klant hier zorg voor te dragen. Bij omwisseling van een spa moet de spa zo staan dat deze door 2 isntallateurs met hun standaard spa gereedschap op te halen is, eventuele hijskraan kosten zijn voor rekening van de klant.

Schade veroorzaakt door een onjuist draagvlak wordt niet door de garantie gedekt. Voor niet acryl spa’s waaronder opblaas spa’s verleent Bubbelbad Limburg een garantie van 2 jaar op de electrische onderdelen en 3 maanden op alle andere onderdelen van de spa.