Bestel uw nieuwe jacuzzi bij de specialist

Welkom bij Bubbelbad Limburg

Bubbelbad Limburg is uw partner voor levering van spabaden. Een grote voorraad, uitgebreid assortiment, gedreven en professionele vakmensen en jarenlange ervaring zorgen erovor dat wij de beste partner zijn voor levering van jouw droomspa.

Bezorging tot op de door u gewenste plek

Wij bezorgen onze spa’s en bubbelbaden op de door u gewenste plek. Niets is ons te gek. Indien nodig kunnen wij voor u een kraan faciliteren.

Levering door professionals

Wij leveren en installeren de spa op de door u gewenste plek. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Een aankoop van een spa is immers een mooie aankoop.

Extra opties bij een luxe spa

Onze spa merken: Passion, Hot Spring en Freeflow bieden diverse extra opties die het genieten nog intenser maken. In verschillende prijsklassen en met diverse hydro therapeutische mogelijkheden bieden wij verschillende modellen whirlpools, spa’s en zwemspa’s.

Bezoek onze megastore te Sittard

In Sittard, Limburg ligt onze spa experience store. Onderdeel van Spork Tuinmeubelen, bieden wij een divers en groot assortiment spa’s instore aan. Welke u door één van professionals graag gedemonstreerd wordt.

Vanuit Genk is het een klein half uur rijden naar onze megastore. Rijdt vanuit het centrum van Genk de E314 op richting Aken (Aachen), Heerlen. Vervolg uw weg voor circa 15 kilometer en ga verder op de A76. Neem de afslag naar de E25, A2 richting Sittard, Eindhoven. Neem afslag 48 richting Sittard. Op het kruispunt van de Nusterweg – Dr. Nolenslaan bevindt zich onze megastore.