Whirlpool kopen in Antwerpen?

Spa winkel vlakbij Antwerpen

Whirlpools en bubbelbaden in Antwerpen kopen – online bij Bubbelbad Limburg. De specialist van het zuiden en grensoverschrijdend de leverancier van spabaden, whirlpools, spa’s en onderdelen.

Bubbelbad Limburg is uw spa partner. Heerlijke massagebaden van bijvoorbeeld Hot Spring Spa’s, Passion Spa’s of Freeflow Spa’s kunt u bij ons aanschaffen.

Pluspunten van Bubbelbad Limburg

  • Aromatherapie
  • Excellente kwaliteit
  • Grote voorraad
  • Vooruitstrevende technologie

Een bubbelbad of een zwemspa is geen impulsaankoop. Het kopen van een bubbelbad gaat niet over één nacht ijs. Onze vak professionals helpen en adviseren u daarom graag en bekijken met u de verschillende opties en mogelijkheden.

Wilt u uw spabad inbouwen? Ook dit is mogelijk. Hot Spring Spa’s kunnen ingebouwd worden. Uw Hot Spring spa wordt dan ingegraven in de ondergrond, voor een extra luxeus karakter. Een inbouw whirlpool geeft cachet en stijl aan uw tuin. Met enkele goedgekozen planten en decoraties creëert u gewoon uw eigen kleine oase, zomaar in uw achtertuin!

Onderhoud en service

Wij bieden diverse onderhoudsproducten en covers aan, voor optimaal onderhoud en kwaliteitsbehoud van uw whirlpool of (zwem)spa. Jarenlang genieten van de overweldigende kwaliteit van Hot Spring Spa’s, Freeflow Spa’s of Passion Spa’s.

Bezoek onze spa experience store te Sittard vlakbij Antwerpen

Ons aanbod spa’s en bubbelbaden is divers en van hoge kwaliteit. Bubbelbad Limburg is onderdeel van Spork Tuinmeubelen. In de tuinmeubelen megastore te Sittard van Spork, is een spa experience store gebouwd, waar u diverse showmodellen kunt bewonderen. Onze professionals demonstreren u graag de mogelijkheden die een spa u kan bieden!