Passion Spa’s

Passion Spa: hoge kwaliteit spa’s met hoogstaande technologie

Maar waarom zou u een Passion spa kopen? Passion spa’s kenmerken zich als uniek en zijn van zeer hoge kwaliteit door zes verschillende elementen. Bekijk op deze pagina onze Passion Spa garantievoorwaarden.

Deze zes elementen noemt men ook wel de 6 P’s en zijn als volgt:

  • Perfect Water
  • Planet Friendly
  • Personal Design
  • Precision Made
  • Protection for You
  • Pleasing Massage

Perfect Water – in uw whirlpool

Als u op zoek bent naar een bubbelbad is het belangrijk om verzekerd te zijn van schoon en puur water. Een whirlpool van Passion spa’s kent meerdere manieren om het water in perfecte toestand te houden. De eerste daarvan is door middel van een filtratiepomp. Deze pomp circuleert het water continu, waarbij het voortdurend gefilterd wordt door de filtratiepomp. Deze filtratiepomp is nagenoeg geruisloos en garandeert voortdurende reiniging van het water. Naast het filtersysteem wordt er gebruik maakt van ozon, een van meest effectieve reinigingsmiddelen om water mee te zuiveren. Als laatste, en meest bijzondere methode, hebben Passion spa’s een UV licht systeem waarmee het water nog eens extra gezuiverd wordt.

Planet Friendly

Een bubbelbad van Passion spa’s zijn milieuvriendelijk en kostenbesparend. Er wordt gebruik gemaakt van drie verschillende isolatielagen. Dit zorgt voor maximale hitte retentie en minimaal energieverbruik. De filtratiepomp van de Whirlpool heeft een laag wattage en daardoor een laag verbruik. Daarnaast wordt de hitte welke vrijkomt van de pomp opgevangen, en gecirculeerd in de geïsoleerde behuizing van de spa. De pomp kan handmatig aan of uit gezet worden voor verdere energiebesparing. Als laatste hebben Passion spa’s een zeer dikke, sterke en toch lichte top welke perfect afsluit en isoleert zodat u zo min mogelijk hitte en energie kwijtraakt.

Personal Design

Het ontwerp van een Passion spa’s is zeer gericht op u. Alle hoeken en lijnen zijn over nagedacht en creëren een prachtig uiterlijk. Met LED verlichting en details zoals de kleine watervallen ingebouwd in de Whirlpool haalt u een prachtig stuk design in huis waarmee u een sfeervolle atmosfeer kunt creëren. Al het ontwerpen is gedaan vanuit een ergonomisch standpunt en geeft u een perfecte ondersteuning van uw rug en de rest van uw lichaam. De combinatie van al deze factoren biedt u comfort en design in een enkel product.

Precision Made

Elk bubbelbad van Passion spa’s zijn uitvoerig getest met het oog op een levenslange levensduur. Met betrouwbare onderdelen en grondige controle kunt u met een gerust hart in uw spabad plaats nemen. Elk bad dat geproduceerd wordt is tweemaal getest. Eens in de fabriek en nog eens ter plekke op het distributiepunt.

Bekijk ons volledige assortiment Passion Spa’s > 

Protection for You

Indien u ooit een onderdeel nodig heeft, is dat altijd binnen korte tijd beschikbaar. Binnen 24 uur na bestelling levert Passion spa’s de benodigde onderdelen aan Spork. Zo bent u verzekerd van een goede service en een snelle, effectieve oplossing voor elke uitdaging.

Pleasing Massage

Een van de belangrijkste redenen voor de aanschaf van een bubbelbad is de aangename massage die het met zich meebrengt. Alle modellen zijn ontworpen door een fysiotherapeut zodat de plaatsing van de massagejets perfect is afgesteld op de punten van uw lichaam die een gunstig effect uit de massage halen. De jets kunnen verschillende soorten massages bieden. Hard of zacht, cirkelvormig of recht, met druk en richting die u zelf kunt afstellen. Genieten dus bij Bubbelbad Limburg te Sittard!

Bezoek onze spa experience store te Sittard!