Best geteste bubbelbaden

Best geteste bubbelbaden van Wellis zijn model Venus en Kilimanjaro. Deze 2 modellen blinken uit in prijs – kwaliteit verhouding. Een betrouwbaar merk.

 

Whirlpool kopen in Maastricht?

Breng een bezoek aan jouw whirlpool specialist vlakbij Maastricht. Bubbelbad Limburg (onderdeel van Spork Tuinmeubelen) is jouw partner voor aanschaf en advies over Hotspring of Passion spa’s.

 

Geniet van een whirlpool in eigen tuin

Geniet van de luxe van een whirlpool in jouw eigen tuin! Ontdek ons assortiment whirlpools en spa’s in onze experience store te Sittard! Het uitproberen van een spa kan op afspraak.

 

Perfect helder water

Hoe onderhoud je je het water van jouw spa het beste? In dit blogbericht lees je alles over perfect helder water.

 

Verbruik van whirlpool

Het verbruik in stroom van een whirlpool of spa ligt tussen de € 35,- en € 50,- per maand. Lees in dit blogbericht alles over gemiddeld stroomverbruik van jouw spa en tips om je stroomverbruik te optimaliseren! 

Garantie op spabad

Garantie op een whirlpool of spa is erg belangrijk, dat vinden wij tenminste. wij geven 25 jaar garantie op constructie, 5 jaar op de kuip en 2 jaar op de rest. Garantie geldt uiteraard volgens de voorwaarden van onze leveranciers. Bekijk in dit blogbericht alle details!  

Levertijd van spabad

De levertijd van een spabad is belangrijk als men er zo snel mogelijk gebruik van wilt maken. Spork heeft gekozen voor Passion Spa’s omdat deze voorraadhoudend zijn, en dus altijd voldoende Spa’s op voorraad hebben om uw hottub of spa binnen 2 weken te kunnen leveren. 

Fysiotherapie massage spa

Alle Passion spa’s worden uitgevoerd met een groot aantal, verschillende en verstelbare waterjets. Zo zijn er pulserende en roterende jets die u een directe druk daar kunnen leveren, waar u het wenst. Zo kunt u vele pijntjes behandelen of verlichten, te denken aan hoofdpijn, 

Onderhoud van een Passion spa

Over het onderhoud van een spa wordt vaak ingewikkeld gedaan. Maar wist u dat een Passion spa niet veel onderhoud nodig heeft? In dit blog leest u alles over het onderhouden van uw Passion spa!

 

Spa kopen

U bent op zoek naar een Spa, maar door de vele merken en aanbieders ziet u door de bomen het bos niet meer. In dit blog vindt u een overzicht van gerenommeerde spa & whirlpool merken en hun eigenschappen.