Whirlpool kopen in Maastricht?

Breng een bezoek aan jouw whirlpool specialist vlakbij Maastricht. Bubbelbad Limburg (onderdeel van Spork Tuinmeubelen) is jouw partner voor aanschaf en advies over Hotspring of Passion spa’s.

Whirlpool kopen in Maastricht

Van de vele aanschaffen die men graag in de zomer doet, is een whirlpool een van de beste investeringen. Bij Bubbelbad Limburg, gelegen in Sittard koopt u voordelig uw gewenste whirlpool of spa. Wij bieden de meest populaire modellen in Nederland aan. Van kwalitatieve Passion Spa’s tot opblaasbare bubbelbaden. Voor elk budget, elke grootte en elke gelegenheid!

Assortiment spa’s & bubbelbaden

Bij Bubbelbad Limburg vindt u diverse spa & bubbelbaden van gerenommeerde merken, elk met zijn eigen unieke set eigenschappen en kenmerken. In ons assortiment spa’s vindt u spa’s van de merken: Hot Spring Spa’s, Freeflow Spa’s & Passion Spa’s.

Breng een bezoek aan onze spa experience store te Sittard

In onze spa experience store in Sittard laten onze vak professionals graag ons brede en diepe assortiment spa’s zien. Kom proefzwemmen in onze megastore of voor een kop koffie en eerlijk advies.

Vanuit Maastricht staat u binnen 25 minuten met beide benen in onze experience store. Ervaar het genot van een whirlpool in onze store in Sittard!