Geniet van een whirlpool in eigen tuin

Geniet van de luxe van een whirlpool in jouw eigen tuin! Ontdek ons assortiment whirlpools en spa’s in onze experience store te Sittard! Het uitproberen van een spa kan op afspraak.

Geniet van een whirlpool in jouw tuin

Het lijkt misschien iets uit een film: u hebt de hele dag hard gewerkt, komt thuis, doet uw kleren uit en stapt in een bruisende Passion whirlpool. De bubbels zorgen er al snel voor dat u ontspant en voor u het weet hebt u alle stress van de dag losgelaten. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar de luxe van een bubbelbad in huis of tuin is veel dichterbij dan dat u denkt. Bubbelbad Limburg is een dealer in whirlpools, ookwel hottubs en spa’s genoemd. Wij leveren uitsluitend topmerken zoals: Hot Spring Spa’s, Freeflow Spa’s & Passion Spa’s.

In onze spa experience strore in Sittard kunt u verschillende whirlpools en bubbelbaden bekijken en desgewenst ook testen! Wilt u dus zelf de kwaliteit van een van onze whirlpools zelf ondervinden, dan kunt u in een speciale afgesloten testruimte deze zelf uitproberen. Neem uw zwembroek of bikini dus mee!

Een whirlpool voor in uw tuin koopt u bij Bubbelbad Limburg!

Mocht u helemaal overtuigd zijn om een Passion whirpool of spa van een van onze topmerken te kopen bij Bubbelbad Limburg, dan bent u ook nog eens voorzien van de perfecte nazorg. Onze vak professionals staan elk moment voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of service gerelateerd u te ondersteunen bij onderhoud aan uw whirlpool of spa.

Hoge kwaliteit en genot

Whirlpools van bijvoorbeeld Passion zijn voorzien van een waterzuiveringssysteem. Met behulp van een waterpompsysteem filtert deze uw bubbelbad iedere 12 uur automatisch. Zo weet u dus zeker dat u in glashelder water zit. Mocht er dan toch iets mis gaan, maakt u zich dan geen zorgen. Op iedere whirlpool zit een uitstekende garantie. Voor de constructie is dat 25 jaar en voor de kuip 5 jaar.

Genieten van een whirlpool in uw tuin is dus dichterbij dan u misschien dacht! De maandelijkse kosten van een whirlpool betreft energie vallen mee. Hierom hoeft u het zeker niet te laten. Een whirlpool verbruikt namelijk gemiddeld tussen de €35 en €50 per maand. Dit komt omdat de whirlpool gebruik maakt van zijn eigen warmte, die weer omgezet wordt naar energie. U bent dus niet alleen luxe bezig, maar ook nog eens groen!

Bubbelbaden in alle formaten aanwezig

Whirlpools en bubbelbaden zijn er in diverse formaten en voor verschillende doeleinden. Mocht u nu niet het hele jaar door in een bubbelbad willen zitten, dan kunt u kiezen voor een verplaatsbare en opblaasbare whirlpool.

Wilt u groter en meer? Denk dan eens aan een 6 persoons bubbelbad. In deze whirlpool kunt u met het hele gezin terecht of met vrienden, ideaal dus om een feestje in te houden.

Laat u dus niet langer tegen houden en kom naar onze experience store in Sittard. Wij laten u graag de nieuwste modellen whirlpools zien en inventariseren uw wensen. Zo weet u zeker dat u het bubbelbad krijgt wat bij u past. En dat gewoon in uw eigen huis of tuin!