Perfect helder water

Hoe onderhoud je je het water van jouw spa het beste? In dit blogbericht lees je alles over perfect helder water.

Perfect helder water

Hoe en wanneer moet u uw whirlpool water verversen? Het verversen van het water in uw spabad doet u circa 3 á 4 keer per jaar. Dit proces op regelmatige basis herhalen is belangrijk voor zowel de waterkwaliteit als de kwaliteitsbehoud van uw whirlpool.

Hoe meer zielen, hoe meer verversen

Onderhoud en dus ook het verversen van het water in uw spabad is volledig afhankelijk van de intensiteit waarin u uw whirlpool gebruikt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Althans, niet in het verversen van het water van uw whirlpool. Maar wel in de frequentie waarin u het water moet verversen.

Schoonhouden van de kuip

Het schoonhouden en schoonmaken van de kuip van uw whirlpool of spa kunt u het beste doen als de spa leeg is en er dus geen water meer in zit. Belangrijk is dan om ook de randen tot waar het water gezeten heeft (dit is vaak duidelijk zichtbaar) goed schoon te maken.

Instructies voor kwaliteitsbehoud van het water

Het schoonhouden van de kuip alsook het gehele spabad gebeurt in principe in 3 stappen:

  1. Whirlpool leegmaken
  2. Spa reinigen
  3. Opnieuw vullen

Onze vak professionals adviseren u graag bij het gebruiken van diverse onderhoudsmiddelen en het schoonmaken van uw whirlpool. Neem hierover contact op.

Perfect helder en schoon water

Perfect helder en schoon water in uw whirlpool is dus een kwestie van onderhouden en niet onnodige dingen als eten meenemen in de spa. Ook met crèmes op uw lichaam de whirlpool betreden zorgt voor vies water.