Showroom

Een spa of bubbelbad kopen is geen impulsaankoop. Je verdiept je in de verschillende soorten, werkingen van de spa jets en hebt er bewust over nagedacht. Onze vak professionals staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de diverse soorten spa’s, bubbelbaden en uitvoeringen. Onze spabaden ondergaan voordat ze verkocht worden aan de klant eerst een uitgebreide kwaliteitstest. Op deze manier weten we dat we aan jou uitsluitend een kwaliteitsproduct verkopen.

Geniet binnen nu en 2 weken van een eigen spa of whirlpool in jouw tuin. Breng een bezoek aan onze spa experience store te Sittard en ontdek de schoonheid van het spa en whirlpool landschap.

Freeflow Aptos Spa

Hot Spring Limelight Glow

Waarom kiezen voor Bubbelbad Limburg?

  • Grote collectie spa’s
  • Geen zorgen over garanties
  • Aromatherapie
  • Scherpste aanbiedingen in de regio
  • Beste service

Bezoek onze spa experience store

In onze spa experience store van Spabadlimburg kun je een gedeelte van onze spa’s en bubbelbaden bekijken en je laten adviseren door één van onze vak professionals. Onze spa’s kunnen getest worden op afspraak, zodat je zeker weet dat je koopt waar je je fijn bij voelt.

Jacuzzi kopen limburg

Bekende merken spa’s & bubbelbaden

Wij verkopen uitsluitend top spa’s en bubbelbaden van de beste kwaliteit. Door een grote voorraad aan spa’s en bubbelbaden kunnen wij binnen 2 weken jouw spa of whirlpool leveren.

Hot Spring Spa’s 

Openingstijden spa experience store Sittard

Ma: Gesloten
Di: 
10.00 – 17.00 uur
Wo: 10.00 – 17.00 uur
Do: 10.00 – 17.00 uur
Vr: 
10.00 – 17.00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur
Zo: klik hier voor koopzondagen

Jacuzzi Limburg Spa experience store Sittard

Jacuzzi Limburg Spa experience store Sittard