Fysiotherapie massage spa

fysiotherapie jacuzzi spa

Alle Passion spa’s worden uitgevoerd met een groot aantal, verschillende en verstelbare waterjets. Zo zijn er pulserende en roterende jets die u een directe druk daar kunnen leveren, waar u het wenst. Zo kunt u vele pijntjes behandelen of verlichten, te denken aan hoofdpijn,

Massage jets in uw buiten bubbelbad!

Massage functies in whirlpools of spabaden bieden bij uitstek diverse mogelijkheden tot het behandelen van medische klachten. Geniet ook van de voordelen die een hot spa u biedt!

Verschillende & verstelbare waterjets

Passion spa’s hebben een groot aantal verschillende waterjets. Hot spa’s hebben als voordeel dat de jets een helende werking hebben op medische klachten zoals: een tenniselleboog, diverse spierklachten, knieklachten, hielspoor en voetklachten.

Overweldigende spa jets in uw buiten bubbelbad!

In ons assortiment bubbelbaden & spa’s

  • Pulserende spa waterjets
  • Roterende spa waterjets

De spa jets zijn in graden en kracht instelbaar en zijn helemaal in de spa ingebouwd, zodat u een maximaal comfort heeft en een optimale fysiotherapie massage ervaart. Spa Jets in een hot spa bevorderen de werking van hydrotherapie.

Heerlijke auqa massage in uw buiten spabad

Vooral onze exclusieve Aqua Rolling Massage zorgt ervoor dat de waterstralen door speciale openingen aan de rugzijde van de zit naar boven worden gespoten, zodat door de krachtige massage de spieren van de hele rug gemasseerd worden, en dat alles bij een watertemperatuur van ongeveer 36 graden. Zo ziet u dat de kans op een dokter bezoek kan afnemen, maar het belangrijkste is dat u zich veel gezonder en fitter voelt.