Onderhoud van een Passion spa

onderhoud passion spa

Over het onderhoud van een spa wordt vaak ingewikkeld gedaan. Maar wist u dat een Passion spa niet veel onderhoud nodig heeft? In dit blog leest u alles over het onderhouden van uw Passion spa!

Hoe onderhoud ik mijn Passion Spa?

Het onderhouden van uw spa, zorgt ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van de kwaliteit van uw spa! Bij Bubbelbad Limburg weten we alles af van onderhoud aan uw spa of whirlpool. Hoe onderhoud u nou het beste uw hottub of spa?

Gemakkelijk onderhouden van uw spabad

Wij adviseren om het water in uw (Passion) Spa minimaal 1 x per 3 maanden te verversen. De kuip kunt u met een zachte doek schoonmaken, eventueel in combinatie met de speciale reiniger. De filter liefst 1 x per week schoon te spoelen en af en toe een chloor tabletje toe te voegen (afhankelijk van de waterkwaliteit) Verder spoelt een Passion spa de jets en leidingen zelf door, via een ingesteld programma, dit gaat dus volledig automatisch. Ook belangrijk is dat uw Passion Spa afgedekt wordt, indien niet in gebruik. Dit voorkomt dat er vuil in de spa komt en maakt het onderhoud minimaal tot hierboven omschreven.

Laat u adviseren door een van onze vak professionals!

Onderhoud whirlpool in winterperiode

Mocht u in de winterperiode de spa niet gebruiken en deze leeg willen laten, dan adviseren wij u om ervoor te zorgen dat de leidingen, de jets, en de motor helemaal droog zijn, zodat er niks kapot kan vriezen. Mocht u het water in de winter niet willen verwijderen, maar bent u van plan deze voor een langere periode niet te gebruiken, kunt u simpel de temperatuur lager zetten, om een gunstiger stroomverbruik te verkrijgen.

Voor vuil dat op de bodem van de spa blijft liggen, is er een speciale kleine waterstofzuiger ter beschikking. Mochten er ondanks de goede kwaliteit van uw spabad defecten optreden, dan kunt u onze onderhoudsmonteur inschakelen.
Wij zorgen er dan uiteraard adequaat voor dat het probleem opgelost wordt. Eventueel door het vervangen van een onderdeel dat altijd voorradig is in een groot onderdelenmagazijn in Nederland van waaruit wij direct kunnen leveren.

Het onderhouden van een Passion spa is dus eigenlijk in feite heel simpel en gemakkelijk.
Overtuig u zelf in onze winkel, kom snel eens kijken en wie weet geniet u binnenkort van wellness bij u thuis!