Spa kopen

spa kopen

U bent op zoek naar een Spa, maar door de vele merken en aanbieders ziet u door de bomen het bos niet meer. In dit blog vindt u een overzicht van gerenommeerde spa & whirlpool merken en hun eigenschappen.

Een spa kopen bij Bubbelbad Limburg

Een spa koopt u niet als brood bij de bakker. Een spa, zwemspa of bubbelbad kopen is iets waar u over nadenkt. Het is een investering voor uzelf en voor je geest. Creëer ultiem genot met een bubbelbad of (zwem)spa in uw tuin!

In onze spa showroom in Sittard kunt u diverse modellen spa’s & bubbelbaden bekijken. Ook staan onze vak professionals voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onder het genot van een kop koffie bekijken we met u samen welke spa of whirlpool voldoet aan uw specifieke wensen en budget. Zo creëren we toegankelijke mogelijkheden om te genieten van de voordelen die een spa of bubbelbad biedt voor ieder budget!

Kwalitatieve hottub of zwemspa

Of u nu op zoek bent naar een bubbelbad of zwemspa. Door ons grote assortiment spa’s en bubbelbaden hebben wij een breed en divers assortiment. Hierin vindt u bubbelbaden en spa’s geschikt voor 2 tot 8 personen.

Kwalitatieve merken en voordelen

Een bubbelbad kopen in Limburg? Breng een bezoek aan Bubbelbad Limburg te Sittard en ontdek de mogelijkheden. Test een whirlpool in onze spa experience of laat u adviseren in onze megastore.

In ons assortiment vindt u een drietal geweldige merken: Passion Spa’s, Hot Spring Spa’s & Freeflow Spa’s. Stuk voor stuk zijn dit mooie spa merken voor in uw tuin!

Waarom kiezen voor Passion Spa’s?

Wij hebben gekozen voor het merk Passion, omdat dit merk kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Kiezen voor Passion Spa’s doet u omdat:

 • Passion Spa’s heeft de grootste voorraad in Europa.
 • Met meer dan 800 spa’s op voorraad altijd een snelle levering.
 • Passion Spa’s heeft een eigen onderdelenvoorziening om binnen enkele dagen de benodigde onderdelen bij je thuis te kunnen hebben.

Naast deze voordelen, is er nog een belangrijk speerpunt van Passion Spa’s. De ongelofelijk grote kennis van dit mooie merk. Door de vele verkochte spa’s in de afgelopen jaren van het merk Passion, voegen zij continu productontwikkelingen toe, zodat de Passion Spa’s steeds een stapje voor zijn ten opzichte van de concurrentie. Mede door de korte lijnen en de eigen directe import van Passion, worden de nieuwste technieken toegepast. De gecombineerde 2-voudige water zuiverende functie, of de hybride technologie zijn hier voorbeelden van. Maar ook de nieuwe kunstof frames en de lange garantie zijn belangrijke aspecten, evenals de 3-voudige isolatie voor een zo effectief mogelijke isolering van jouw spa.

De voordelen van Hot Spring Spa’s

Een duidelijk kenmerk dat direct naar voren komt bij ontwikkeling & productie van Hot Spring Spa’s is de innoviteit. Samen met duurzame materialen, een extensief proces van research & development, maakt dit dat Hot Spring Spa’s kwalitatieve spa’s levert, met hoogwaardige technische ontwikkelingen, krachtige hydrojets heeft. Speerpunten van Hot Spring Spa’s zijn:

 • Energiezuinige spa modellen.
 • Technische innovaties, waaronder intuïtieve bedieningspanelen, filtratie zonder omleiding & meerdere lagen schuimisolatie.
 • Compacte en grote spa’s.
 • Bekende en krachtige Moto-Massage jets.

Kies voor een plug ’n play spa van Freeflow Spa’s

Freeflow Spa’s biedt toegankelijke mogelijkheden. Genieten van een spa zonder moeilijkheden. Door het plug ’n play principe van Freeflow Spa’s wordt genieten nog gemakkelijker. Het enige dat u nodig heeft is een 110V input. Ook voordelen van Freeflow Spa’s zijn:

 • U geniet van Freeflow Spa’s zonder interne constructie.
 • Plug ’n play principe.
 • Heerlijke warmte en massageopties voor medische doeleinden.
 • Compacte afmetingen, dus overal te plaatsen.