Spa Limburg

Spa limburg

Een spa kopen in Limburg? Bubbelbad Limburg is uw spa dealer voor Limburg. Spa wordt altijd in een woord genoemd met wellness. Dit staat voor ontspannen, genieten en weer energie krijgen. Dat kan nu eenvoudig gewoon bij u thuis.

Kies voor wellness in uw eigen tuin!

Met een Passion Spa, Hotspring Spa of Freeflow Spa van Bubbelbad Limburg, maakt u van uw tuin een wellness resort in een handomdraai. Geniet van het heerlijke warme water en de hydrotherpeutische mogelijkheden die een spa biedt!

Waarom kiezen voor een eigen spa?

Genieten toegankelijk maken en relaxen. Vandaag de dag hoeft u niet meer de deur uit om uw innerlijke geest rust te gunnen. Kies uw eigen spa of bubbelbad. Wellness staat voor ontspannen, genieten en weer energie krijgen. Dat kan nu eenvoudig gewoon bij u thuis. U hoeft niet meer de deur uit om te kunnen ontspannen, met de spa’s van onze bubbelbad winkel in Limburg bent u verzekerd van een top product, met hybride technologie. Unieke waterfilters in al onze spa’s zorgen voor perfect helder water.

Wellness in uw eigen tuin!

Bubbelbad Limburg is uw spa specialist uit het zuiden! Met gerenommeerde merken in ons assortiment, bent u verzekerd van kwaliteit en service. Een whirlpool kopen in Limburg doet u dus bij Bubbelbad Limburg!

Ontdek de weldaad van een spa!

Test de door u gekozen spa in ons eigen experience center en laat u adviseren door een vak professional over de mogelijkheden en diverse opties. Een spa kopen? Dat doet u bij Bubbelbad Limburg! In onze megastore te Sittard, centraal gelegen in Limburg, verwelkomen wij u graag. Neem bij vragen of voor vrijblijvend advies op met onze klantenservice, of kom langs in onze experience store!

Bubbelbad Limburg is uw partner voor levering van spabaden en hottubs

  • Levering binnen 2 weken na aankoop.
  • Persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie.
  • Ontdek de spa van uw keuze in ons experience center.
  • Goede aftersales en garantie.
  • Plaatsing van uw spa of whirlpool in uw tuin door vak professionals.