Bubbelbad Limburg

Jacuzzi Limburg

Bubbelbad Limburg, powered by Spork Tuinmeubelen. Uw spa dealer voor Limburg. Gerenommeerde merken als Hot Spring Spa’s, Freeflow en Passion Spa’s vindt u in onze experience store.

Bubbelbad Limburg: uw partner voor een whirlpool, buitenbad of spa!

Bubbelbad Limburg, onderdeel van Spork Tuinmeubelen biedt een grote collectie spabaden en hottubs aan.
Een whirlpool kopen doet u bij Bubbelbad Limburg. Een vakkundig en professioneel advies en kwalitatief assortiment staan hoog in het vaandel.

Een spabad voor buiten koop je bij Bubbelbad Limburg. Door de uitgebreide kwaliteitstests vooraf, kunnen wij u ervan verzekeren dat u bij ons een kwalitatief hoogwaardig en mooi product koopt. Wij garanderen een spabad of whirlpool van de beste kwaliteit!

Een buitenbad kopen in Limburg

Passion Spa’s en whirlpools geven u een oppepper voor lichaam en geest zodat u weer nieuwe energie heeft voor uw dagelijkse bezigheden. De werking van de hydrotherapie heeft door het drijfvermogen en door gewichtloosheid van uw lichaam in het warme water een heilzame werking om stress en pijn te reduceren. Des te meer redenen om een spabad te kopen.

Bubbelbad Limburg heeft diverse oplossingen voor een whirlpool of spa. Van onder andere het merk Passion Spa’s hebben wij voor u diverse oplossingen.

In vergelijking met andere aanbieders van spa merken, scoort het merk Passion zeer hoog op:

  • Hoogwaardig design.
  • Het groot aantal professioneel regelbare RVS waterjets.
  • Mooie LED-verlichting
  • Balboa besturingssysteem.
  • Unieke reinigingssysteem.
  • Zware en krachtige pompen.
  • Perfecte isolering van de spa.
  • Sterk kunststof frame en ombouw.

Het voordeel dat de meeste spa’s van Passion geen krachtstroom nodig hebben en de aantrekkelijke prijs maken deze spa’s dan ook tot de meest verkochte in Nederland.

Kwaliteitstests door Bubbelbad Limburg

Voordat u een bubbelbad koopt ondergaat deze een uitgebreide en precieze kwaliteitstest. Wij willen u ervan verzekeren dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt.

Wat kost een whirlpool?

Een whirlpool is er voor bijna elk budget. Afhankelijk van de aantal zitplekken, aantal jets en soorten jets en de optionele mogelijkheden (verlichting, geluidssystemen) maken dat de prijs van uw spa of whirlpool hoger kan worden. In ons assortiment bubbelbaden & spa’s vindt u spa’s tussen de

Elke spa wordt, voordat hij naar de klant geleverd wordt, minimaal 2 dagen gevuld en getest door vakkundig personeel zodat wij er zeker van zijn dat we u een topproduct leveren, waar u wel tientallen jaren plezier van kunt hebben.

Door een ruime voorraad spa’s hebben wij een korte levertijd en tevens vinden wij het aftersale en service-aspect zeer belangrijk. Zowel onze monteurs en onderdelen kunnen, indien nodig, zeer snel bij u ter plekke zijn en vanzelfsprekend hebben wij vele onderdelen, filters, cleaners en aroma geurtjes voorradig.

Overtuig u zelf en kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze spa showroom gelegen centraal in Limburg te Sittard waar we een interessante collectie spa’s showen, de koffie staat altijd klaar.