Spa experience store vlakbij Eindhoven

Whirlpool kopen in Eindhoven?

Een echte hype, maar niet minder waar. Heerlijk ontspannen in een whirlpool of spa is een perfecte manier om uit te rusten van een drukke dag, je lichaam rust te geven en te genieten van een heerlijke watermassage.

Al onze spa’s zijn uitgerust met diverse massagefunctionaliteiten dat het genieten nog eens extra benadrukt. Speciale Moto-Massagejets in bijvoorbeeld de Hot Spring Spa’s maken diverse specifieke massages mogelijk. Zo wordt een spa of whirlpool ineens erg multifunctioneel in gebruik. Dat is ook de bedoeling!

In onze megastore te Sittard met spa experience, vlakbij Eindhoven, geniet je van een uitgebreid assortiment spa’s en bubbelbaden. Uiteraard zijn onze vak professionals up-to-date omtrent de laatste spa en whirlpool kennis en adviseren wij u graag bij het maken van de beste keuze, passend bij uw wensen en budget.

Waarom kiezen voor Bubbelbad Limburg als spa partner?

  • Snelle levering
  • Professioneel advies
  • Groot assortiment en modellen spa’s & bubbelbaden
  • Gratis bezorging en installatie op de door u gewenste plek

Bubbelbad Limburg is een onderdeel van de megastore van Spork Tuinmeubelen. Daarom kunt u alleen op afspraak een showmodel spa testen. Natuurlijk onder het genot van een glaasje champagne of wijn. Wij streven naar de ultieme spa beleving.

Waar vindt u ons?

Onze megastore ligt op het kruispunt van de Dr. Nolenslaan en Nusterweg te Sittard. Ons exacte adres is Dr. Nolenslaan 149, Sittard. Vanuit Eindhoven ga je de A2/E25 op. Je vervolgt je route via de N297. Neem tenslotte de N276 naar de Dr. Nolenslaan te Sittard. We zijn niet te missen!