Spa experience store op rijafstand van Geleen?

Spa of bubbelbad kopen in Geleen?

Een whirlpool of spa kopen bij jouw lokale spa dealer uit Limburg! Bubbelbad Limburg, onderdeel van Spork Tuinmeubelen heeft het grootste en gevarieerde assortiment spa’s en bubbelbaden van de Euregio!

Ontdek in onze showroom de diverse modellen en speciale functionaliteiten. Verschillende typen jets en extra functionaliteiten maken het relaxen nog eens extra fijn. Ontdek ultiem genot met een Passion of Hot Spring Spa. Al duizenden klanten gingen u voor!

Kom de luxe van een spa ervaren in onze experience store. Op afspraak bieden wij de mogelijkheid om een spa of whirlpool te testen, onder het genot van natuurlijk een glaasje wijn of champagne.

Pluspunten van een spabad van Bubbelbad Limburg

  • Beste prijs- kwaliteitsverhouding
  • Groot assortiment
  • Professioneel advies door onze vak professionals
  • Snelle levering
  • Diverse extra opties mogelijk

Het daadwerkelijke verschil tussen Passion & Hotspring Spa’s

Passion baseert haar visie op basis van 6 kenmerken: persoonlijk design, massagefuncties, helder water, duurzaamheid, vakwerk bij fabricage en bescherming voor de gebruiker. Deze factoren worden verder toegelicht op deze pagina.
Passion Spa’s zijn perfect voor de spa tester, voor iemand die een spa graag wilt gebruiken en op zoek is naar een spabad voor de juiste prijs, met de juiste kwaliteit. Duidelijk bij Passion Spa’s is ook de afwerking. Passion Spa’s maakt gebruik van gladde contouren, spa jets en een degelijke afwerking. Passion maakt gebruik van het bekende Balboa Heating systeem, dit zorgt ervoor dat je altijd heerlijk warm water in je spa hebt!

Hot Spring Spa’s zijn high-end spa’s met geavanceerdere functionaliteiten. Diverse opties zijn aanpasbaar op de gebruiker. In Hot Spring Spa’s wordt gebruik gemaakt van diverse soorten hydro jets. Deze zijn instelbaar op de verschillende delen van uw lichaam. Maar toch biedt ook Hotspring voor elk budget een spabad.