Spabad kopen in Hasselt

Alle spa onderdelen, accessoires en complete spa’s op één plek

Bubbelbad Limburg is uw professionele partner voor levering, plaatsing en onderhoud van uw whirlpool of spa zwembad. Het genieten van een spabad wordt steeds toegankelijker gemaakt voor elk budget, zonder verlies van kwaliteit.

In ons geweldige assortiment zwemspa’s, bubbelbaden en hottubs vindt u gerenommeerde merken in diverse prijsklassen. Bekijk en lees meer over onze merken: Hot Spring Spa’s, Freeflow Spa’s en Passion Spa’s.

Test een zwemspa op afspraak

Voordat een spa bij u wordt geleverd, ondergaat hij eerst een uitgebreide kwaliteitstest. Wij streven naar perfectie en willen daarom ook dat alleen een uiterst kwalitatief product bij u wordt geleverd. Het testen van de door u gewenste zwemspa of whirlpool kan op afspraak. Een van onze vak professionals adviseert u graag over de mogelijkheden en opties. Neem contact op met ons voor meer informatie!

Een spabad kopen in Hasselt

Een zwemspa kopen bij Bubbelbad Limburg betekent kwaliteit en ontspanning gegarandeerd. Met ons ruime en gevarieerde aanbod vindt u altijd wel een spa die bij uw eisen en wensen past. Binnen één uur vanuit centrum Hasselt bereikt u onze spa showroom met diverse kwalitatieve modellen.

Een zwemspa of whirlpool is pure verwennerij. Kwalitatieve jets en massagemogelijkheden tillen het genieten naar een hoger niveau. Met optionele accessoires en designmogelijkheden buigt u het om naar uw eigen smaak.

Routebeschrijving naar spa experience store Limburg

Binnen een klein uur, vanuit centrum Hasselt bereikt u onze spa experience store. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Uitgezonderd koopzondagen en speciale openingstijden.