Bubbelbad Limburg: uw spa partner uit Sittard

Bubbelbad kopen in Limburg?

Bubbelbad Limburg is onderdeel van Spork Tuinmeubelen: kwalitatieve buitenartikelen tegen scherpe prijzen. Bubbelbad Limburg is uw partner als het gaat om spa’s, bubbelbaden, onderdelen en onderhoud.

Whirlpool inbouwen

Bubbelbad Limburg is uw professionele partner voor levering en professionele plaatsing van uw spabad. Naast jarenlang onbezorgd genieten, vanwege de hoge kwaliteit die elk van onze spa heeft, adviseren onze vak professionals u ook graag.

Plaatsing door professionals

Uw droom spa wordt vakkundig en professioneel geplaatst door gedreven en precieze professionals. Op deze manier geniet u van u spa op de manier zoals u dit wenst. Specifieke wensen kunnen altijd besproken worden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw spa in te bouwen in de grond, of op een stevige ondergrond te plaatsen.

Jarenlang onbezorgd genieten

Elke spa die bij ons de deur uit gaat, krijgen vooraf eerst een uitgebreide kwaliteitstest. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt, dat voldoet aan de laatste standaarden. Wij garanderen u een spabad van de beste kwaliteit. Koop dus daarom uw spa bij Bubbelbad Limburg!

Wat kost een whirlpool?

De prijs van een bubbelbad is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal zitplekken dat een whirlpool u biedt, maar ook het aantal en soorten jets. Optionele mogelijkheden (verlichting, geluidssystemen) maken dat uw spa of whirlpool ook duurder wordt.

Spa showroom in Limburg

Brengt u eens een bezoek aan Bubbelbad Limburg. Onderdeel van Spork Tuinmeubelen waant u zich in onze spa experience store op een wolk. Prachtige modellen kwalitatieve spa’s worden door onze gedreven vak professionals aan u gepresenteerd. Vanzelfsprekend staat de koffie voor u klaar.