Whirlpool kopen in Luik

Gratis bezorging van uw spabad in Luik

Koop online uw spabad of in onze spa winkel in Sittard. Wij bezorgen uw spabad of zwemspa tot op de plek waar u dit wenst. Indien noodzakelijk kunnen wij een kraan faciliteren die de whirlpool op de juiste plaats zet. Niets is te gek!

Onze specialisten helpen u verder

Onze gedreven medewerkers installeren de spa en zorgen voor de juiste installatie en afwerking. In onze megastore demonstreren onze vakprofessionals u graag de mogelijkheden die u hebt, met een whirlpool of spa van Passion, Hot Spring of Freeflow.

Servicegerichte oplossingen

Ook voor onderhoud bent u bij Bubbelbad Limburg aan het juiste adres. Diverse onderhoudsproducten hebben wij op voorraad, of kunnen wij snel aan u leveren. Daarnaast hebben wij additionele extra’s, zoals aromatherapie voor in uw bubbelbad.

De scherpste prijzen voor al onze spa’s

Wij bieden naast de beste service de laagste prijsgarantie aan op al onze bubbelbaden. Dus heeft u uw droomspa of spabad elders goedkoper gezien? Dan bieden wij deze voor dezelfde prijs aan en krijgt u nog een extraatje van ons!

Ontdek de luxe van een spa in onze experience store

In onze experience store hebben wij een divers aantal showmodellen spa’s en bubbelbaden geëtaleerd. Op afspraak kunt u op uw gemak de whirlpool van uw dromen testen en uitproberen.

In circa 40 minuten bereikt u onze megastore vanuit centrum Luik. Neem de N90 naar de A25. Volg deze weg voor circa 4 kilometer. Neem dan de A2 naar de Langereweg/N297 in Born, Nederland. Neem afrit 47-Born vanaf de A2. Vervolg deze weg voor 50 kilometer. Ga verder op de N297. Neem de Hasseltsebaan/N276 naar de Doctor Nolenslaan te Sittard. Onze megastore bevind zich aan uw linkerzijde!